D&A Construction

APARTAMENTE LUKZOSE

Arkitektura Albanica

Kompleksi Albanica shtrihet ne nje siperfaqe prej afersisht 3 Hektaresh me qasje...

Materialet

Materialet të cilat do të përdoren në këtë objekt do të jenë të kualitetit të lartë.

Leje ndertimi

Kompania D&A pajiset me leje të ndërtimit për ndërtimin e objektit në Lagjen Kamnik. Pas pagesave të...

Qendra Tregtare Albanica

Qendra me e madhe Tregtare me siperfaqe 7000m2 ne tre kate tani po ndertohet ne qender te Gjilanit.

Projektet

Show tabs

Kompleksi Albanica shtrihet ne nje siperfaqe prej afersisht 3 Hektaresh me qasje te drejteperdrejt ne rrugen Gjilan - Kamenice me nje front prej 100 m gjatesi
Hyrja ne kompleks eshte e potencuar me ane te portes monumentale me ane te te ciles shprehet serioziteti dhe perkushtimi i Kompanise "D&A Construction" e cila eshte Investitore i ketij projekti. Ku nepermes te kesaj porte hyhet ne kompleks ne njeren ane ne parkimin e hapur i cili shfrytezohet per klientet e Qendres Tregtare dhe ne vazhdim nepermes rruges interne e cila kalon nen "Uren" arkitektonike kemi lidhjen me pjese tjeter te kompleksit nepermes te te cilit kalon rruga tjeter e planifikuar me kater korsi.

Kompleksi Afarist-Banesor është i projektuar të ndërtohet në lagjen Kamnik në Gjilan, në një lokacion të përshtatshem për banim dhe afarizem
Bodrumi përveq garazhave nëntoksore përmban edhe lokale afariste.
Përdhesa është e destinuar për lokale afariste kryesishtë për nevoja të banorëve, po ashtu edhe kati 1 është i destinuar për afarizem .
Komunikimi mes 3 niveleve Bodrumit,Përdheses dhe Katit 1 bëhet përmes eskalatoreve (shkallëve lëvizëse) dhe po ashtu posedon edhe shkallet emergjente.Rreth nesh

Ndër kompanitë e para në ndërtime të larta dhe të ulëta.
Të njohur ndërkombëtarisht për produkte cilësore dhe shërbime korrekte.

  • Qendra Tregtare D&A
    Lagjja Kamnik, Gjilan
    Republika e Kosovës
  • +377 44 442 412
  • +386 49 836 944
  • da.const@yahoo.com