D&A Construction

Misioni & Vizioni

Qellimi yne i perditshem nuk eshte vetem te ndertojme. Ndertimi per ne eshte mjeti qe na con tek krijimi dhe forcimi i vlerave tona si individe dhe sigurisht si kompani. Çdo dite e shohim si nje hap tjeter drejt persosmerise.

Teknologjia, projektet, pozicionet gjeografike te shesheve te ndertimit, materialet, idete, gjithmone jane te studiuara dhe te perzgjedhura me kujdes. Te zgjedhesh me te miren eshte nje diferencim qe te con nje hap perpara te tjereve! Ky eshte parimi yne.

Rreth nesh