D&A Construction

Materialet

 • DyshemetĂ«

  Materialet të cilat do të përdoren në këtë objekt do të jenë të kualitetit të lartë : dyshemeja e Garazhave do të jetë nga fer betoni, dyshemeja e Lokaleve afariste prej pllakave të Granitit Artificial pastaj shkallët do të jenë nga guri artificial Kuarc 3 cm , hollet e përbashkëta gjithashtu nga Graniti artificial, Dhomat e dites dhe të fjetjesë së anesave do të jenë nga parketi I bungut klasi I parë ku paraprakishtë vendoset izolimi termik 4 cm dhe pastaj estrih betoni min 5 cm, banjot dhe kuzhinat do të jenë prej pllakave të porcelonit (Grespania, Gardenia, Porcelanosa, Natucer e të ngjajshme)

 • Muret

  Muret do të suvatohen fillimishtë në dy shtresa dhe pastaj do të finalizohen me glet dhe ngjyre (ngjyra do të jetë tërësishtë e bardhë). Muret ndarëse në menyrë që të pamundesohet kalimi I zërit nga një banesë në tjetren apo në koridor të përbashkët do të jenë kompozite dhe ate 2 x mure 12 cm nga sillka si dhe në mes 5 cm lesh qelqi,muret e shkallëve kundër zjarrit jan kryesishtë nga betoni i armuar dhe nga tullat e thjeshta të plota

 • Fasada


  Muret e jashtme të gjitha jane me trashesi 25 cm, të cilat finalizohen me fasadë plastike e të cilat do të izolohen me stiropor të presuar N3

 • Izolimet


  Izolimet do të bëhen si vijon:duke filluar nga themelet të cilat do të bëhen me kondor 4 mm pastaj banjot të cilat do të bëhen me izolim special Cozmofin 1.8 mm si dhe kulmet e rrafshta te cilat do te jen te izoluara me stirodur si dhe hidroizolim 

Rreth nesh

Nder kompanite e para ne ndertime te larta dhe te uleta?
Te njohur nderkombetarisht per produkte cilesore dhe sherbime korrekte.

 • Qendra Tregtare D&A
  Lagjja Kamnik, Gjilan
  Republika e Kosovës
 • +377 44 442 412
 • +386 49 836 944
 • da.const@yahoo.com