D&A Construction

Rreth nesh

Driton Gerbeshi

Shoqeria "D&A" e ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2010 ne qytetin e Prishtines. Fillimisht ka kryer punime me volume te vogla pune, duke u vleresuar per cilesine e punimeve te saj, shpejt do te behej e suksesshme ne kete treg, duke e treguar kete me rritjen e volumit te punimeve dhe duke zgjeruar gamen e produktit.

Ne vitin 2011 shoqeria transferohet ne Gjilan, ku e vazhdon edhe sot aktivitetin e saj.

Rreth nesh