D&A Construction

Përshkrimi i projektit Bukuroshja e Gjilanit

Kompleksi Afarist-Banesor është i projektuar të ndërtohet në lagjen Kamnik në Gjilan, në një lokacion të përshtatshem për banim dhe afarizem Bodrumi përveq garazhave nëntoksore përmban edhe lokale afariste.


Përdhesa është e destinuar për lokale afariste kryesishtë për nevoja të banorëve, po ashtu edhe kati 1 është i destinuar për afarizem .
Komunikimi mes 3 niveleve Bodrumit,Përdheses dhe Katit 1 bëhet përmes eskalatoreve (shkallëve lëvizëse) dhe po ashtu posedon edhe shkallet emergjente.

Kurse objekti ka gjithsejt 7 nivele banim ku kemi bërë organizimin e banesave të shumllojshme në menyrë që zgjedhja e klientëve të jetë shumë e lehtë. Sipërfaqja e banesave sillet prej 60.0m2 deri 126.0 m2 dhe atë dy deri në katër dhomëshe. Qasja në objekt është fare e lehtë si për këmbësor ashtu edhe me automjete , qasja e këmbësorëve në objekt bëhet nëpërmes rampes me ramje prej 5% duke e mundesu edhe qasjen e hendikepëve për të cilët është paraparë rampa me ramje të lehtë .
Kurse qasja e atomjeteve në garazha në nivelin e Bodrumit bëhet duke shfrytëzuar rampen.


Gjithashtu komunikimi per banorë bëhet edhe nëpermes shkallëve të përbashkëta të cilat funksionojn si shkallë kundër zjarrit dhe kanë ndriqim natyral.

 

Rreth nesh

Nder kompanite e para ne ndertime te larta dhe te uleta?
Te njohur nderkombetarisht per produkte cilesore dhe sherbime korrekte.

  • Qendra Tregtare D&A
    Lagjja Kamnik, Gjilan
    Republika e Kosovës
  • +377 44 442 412
  • +386 49 836 944
  • da.const@yahoo.com