D&A Construction

Lokacioni Bukuroshja e Gjilanit

Kompleksi eksklusiv banesor gjendet ne nje lokacion perfekt, prej ku duke ecur mund të arrini në pikat më të rëndësishme të qytetit brenda një kohe prej 2-5 minuta.

Rreth nesh

Nder kompanite e para ne ndertime te larta dhe te uleta?
Te njohur nderkombetarisht per produkte cilesore dhe sherbime korrekte.

  • Qendra Tregtare D&A
    Lagjja Kamnik, Gjilan
    Republika e Kosovës
  • +377 44 442 412
  • +386 49 836 944
  • da.const@yahoo.com