D&A Construction

Përshkrimi i projektit Albanica

Kompleksi Albanica shtrihet ne nje siperfaqe prej afersisht 3 Hektaresh me qasje te drejteperdrejt ne rrugen Gjilan - Kamenice me nje front prej 100 m gjatesi.
Hyrja ne kompleks eshte e potencuar me ane te portes monumentale me ane te te ciles shprehet serioziteti dhe perkushtimi i Kompanise "D&A Construction" e cila eshte Investitore i ketij projekti.

Ku nepermes te kesaj porte hyhet ne kompleks ne njeren ane ne parkimin e hapur i cili shfrytezohet per klientet e Qendres Tregtare dhe ne vazhdim nepermes rruges interne e cila kalon nen "Uren" arkitektonike kemi lidhjen me pjese tjeter te kompleksit nepermes te te cilit kalon rruga tjeter e planifikuar me kater korsi.


Arkitektura e kompleksit eshte nje kombinim ne mes te neoklasikes dhe Bashkekohores, ku objektet e banimit dhe Porta jan te stilit neoklasik kurse qendra tregtare ka vija te pasterta te arkiktektures bashkekohore, keshtu qe me gershetimin e tyre kompania projektuese ka dhene nje shprehje e i veqant arkitektonike e cila do i qendron kohes

Kompleksi eshte projektuar te ndertohet ne dy faza, ku faza e pare ka nje siperfaqe prej 25 mije m2 .

Kjo Faze perbehet prej 2 Objekteve, dhe ate objekti i pare ka tri hyrje te banimit dhe Qendren tregtare kurse, Objekti i dyte 2 hyrje dhe etazhitet B+P+8, ku ne total kemi 147 njesi banesore dhe 37 lokale afariste me destinime te ndryshme. Siperfaqja e njesive banesore sillet prej 61 m2 deri ne 125 m2 me nje , dy dhe tri dhoma te fjetjes te cilat kane nje komoditet te veqant sepse permasat e dhomave dhe hapsirave tjera percjellese jan projektuar me standarde Evropjane e cila shihet ne raportin e siperfaqes totale me numrin e dhomave
Te dy keto objekte dhe qendra tregtare jane te lidhura ne nivelin e Bodrumit mes vedi me ane te garazhave te cilat shtrihen ne tere bazen e objekteve dhe kane siperfaqe prej 4170 m2 ne te cilat kemi hyrje dhe dalje te veqant te makinave.


Vlene te ceket se realizimi i kompleksit do te behet me materiale te kualitetit te larte dhe ekzekutimi dote behet sipas standardeve Europjane, ku rendesi te veqant do i kushtohet izolimit termik, Hidroizolimit, Izolimit Akustik, Qendrueshmeris afatgjate te materialeve te perdorura etj

 

Rreth nesh

Nder kompanite e para ne ndertime te larta dhe te uleta?
Te njohur nderkombetarisht per produkte cilesore dhe sherbime korrekte.

  • Qendra Tregtare D&A
    Lagjja Kamnik, Gjilan
    Republika e Kosov√ęs
  • +377 44 442 412
  • +386 49 836 944
  • da.const@yahoo.com