D&A Construction

Qendra Tregtare "Albanica"

QT "Albanica"

Qendra me e madhe Tregtare me siperfaqe 7000m2 ne tre kate tani po ndertohet ne qender te Gjilanit.

Për më shumë detaje ju informojmë me kohë.

Rreth nesh

Nder kompanite e para ne ndertime te larta dhe te uleta?
Te njohur nderkombetarisht per produkte cilesore dhe sherbime korrekte.

  • Qendra Tregtare D&A
    Lagjja Kamnik, Gjilan
    Republika e Kosovës
  • +377 44 442 412
  • +386 49 836 944
  • da.const@yahoo.com